Anasayfa | E-Posta | Site Haritası
 

Elazığ Yem Sanayii A.Ş
Diyarbakır Yolu 8. Km ELAZIĞ
Tel : +9 0424 275 24 22 - 275 20 50
Fax : +9 0424 275 24 51
KURUMSAL
     
40 yıldır yem sektöründe faaliyet gösteren Elazığ Yem, ülkemizin değişen ve gelişen ihtiyaçlarının karşılanmasında öncü olmuştur. Teknolojik altyapısını yeni yatırımlarla sürekli geliştiren Elazığ Yem, üretiminin 35 bin m² açık alan, 6 bin m² kapalı alanda bilgisayar kontrolü ile el değmeden, sağlıklı koşullarda gerçekleştirmektedir.Tesislerinde günlük 500 ton, yıllık 150 bin tonluk üretim kapasitesine sahip olan Elazığ Yem Fabrikası, hayvansal yemde vazgeçilmeyen isimdir.
Elazığ Yem bilimsel çalışmalarında üniversiteler ve araştırma kuruluşları ile işbirliği içerisinde çalışmaktadır. Bölgedeki müstahsillerle sık sık bir araya gelen Elazığ Yem Fabrikası, yüksek kapasitede ve kaliteli üretim yapmak için mükemmeli yakalama adına yoğun bir çaba göstermektedir. Gelişmiş dünya normlarında enerji, protein ve mineral bakımından çok zengin yem çeşitlerinin üretimini yapmaktadır. Elazığ Yem Fabrikası'nda büyükbaş hayvan yemleri, küçükbaş hayvan yemleri ve kanatlı hayvan yemleri ile birlikte üniversitelerin bilimsel ve deneysel amaçlı çalışmaları çerçevesinde özel olarak yetiştirilen fare, tavşan ve kobay hayvanları için özel yemler üretilmektedir.
Elazığ Yem Fabrikası bünyesinde bulunan süt ve besi hayvancılık merkezlerinde sürekli AR-GE çalışmaları yapılmaktadır. Bölgede yakalamış olduğu kalite ve güvenceyle tüm Türkiye'ye hayvansal yem üretimi yapan Elazığ Yem Fabrikası vazgeçilmeyen bir marka haline gelmiştir.
Yüzü gülen tüketici ve üreticisiyle daima en iyisini, en kalitelisini vermenin gururunu yaşıyor.

 


 
Ziyaretçi : 399642 ANA SAYFA KURUMSAL ÜRÜNLER DESTEK FOTO GALERİ İLETİŞİM KVKK
Copyright © 2008 Elazığ Yem San A.Ş.