Anasayfa | E-Posta | Site Haritası
 

Elazığ Yem Sanayii A.Ş
Diyarbakır Yolu 8. Km ELAZIĞ
Tel : +9 0424 275 24 22 - 275 20 50
Fax : +9 0424 275 24 51
Elazığ Yem Teknik Hizmet Departmanı
      Elazığ yem üreticilerimizin uygulamada karşılaşabileceği sorunları aşmalarında  yardımcı olmak amacıyla gelişmiş bir teknik hizmet departmanı oluşturmuştur. Hızla gelişen ve değişen bilgi teknolojilerini takip etmek, ve bu gelişmeleri siz değerli üreticilerimizin hizmetine sunmak üzere oluşturulan  Elazığ Yem Teknik Hizmet Departmanı, üreticilerimizin karşılaşacağı sorunlar ve ihtiyaç duyacakları her türlü bilgi için daima yanlarında olacaktır.
      Teknik hizmet departmanı hayvancılık ve besiciliği bir adım öteye taşıyacak gerekli bilgi ve son  teknolojiyle donatılmıştır. Uzman veteriner hekimler ve ziraat mühendislerinden oluşan teknik ekibimiz öncelikli olarak hayvana ilişkin sorunları, barınağa ilişkin sorunlar, yetiştiricilik ve yem seçimi ile yemlemeye ilişkin problemlerin tespitini yaparak gerekli düzenlemeleri yapmak üzere analiz yapar.
 
Yapılan bu analizin ardından ise;
 
* Yemleme ile ilgili üreticiye uygun bir program yapar,
* Yemleme sistemini ve yem tüketimini kontrol eder,
* Çiftlikte kullanılabilecek ucuz ve alternatif yem kaynaklarını araştırır ve üreticisine tavsiye ederek onu yönlendirir.
* Üreticinin temel  gelişim ve ihtiyaçlarına yönelik olarak toplantılar ve seminerler düzenleyerek bilgilendirir.
* Teknik hizmet departmanımız , tüm bunları yaparken sürekli olarak üreticisi ile fabrika arasında bir köprü olur ve sürekli olarak yem üretimini saha sonuçlarıyla karşılaştırır. 

 
Ziyaretçi : 399322 ANA SAYFA KURUMSAL ÜRÜNLER DESTEK FOTO GALERİ İLETİŞİM KVKK
Copyright © 2008 Elazığ Yem San A.Ş.